Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
Maison de charme : à ne pas rater

Aantrekkelijk Buitenhuis voor Verkoop in Limousin

1 Octobre 2013 , Rédigé par Nicole et Henri Cazeault Publié dans #Maison à vendre proprio

Inleidende nota: Ik ben het French-Canadian leven in Frankrijk sinds 1990; vandaar zijn de Franse en Engelse teksten O.k. met me maar voor dit één, moest ik op de diensten van de achtenswaardige software van SYSTRAN vertrouwen om u in uw taal te bereiken:: u zult zeer vriendelijk zijn om de fouten of de verkeerde interpretaties of zelfs sommige uitdrukkingen te excuseren die bizar kijken. Misschien kon u een blik op de UK- pagina's of de Franse dan hebben om uw begrip te voltooien. Dank. HC


Aantrekkelijk Buitenhuis voor Verkoop in Limousin
(verkoop door de eigenaars zelf; geen agentschappen)
blauw die graniet, south-facing Buitenhuis in een schitterende 7450 m2 tuin wordt gevestigd die neer aan de Rivier Creuse helt.


€ 269 000 Net Having seen passing two opportunities to buy an apartment, we lowered our price: 235.000 euros net seller

no agency fees: there is no agency! thus saving ...

And we are open to negotiation between reasonable people ... but then a sudden drop 35,000 .... A visit first ...

 

This site, as seen from the Chrome application has access to automatic translation provided by Chrome the selected page and the language ... or click on the flag.

 

Feel free to comment (below) there are already recent comments (and it makes disappear the pub ...)


125 m2 leefruimte plus een 22m2 ruimte in de kelderverdieping (ideal als bureau of extra slaapkamer); de woonplaats ligt in een vreedzaam gehucht, maar is dichtbij aan winkels, restaurants en alle andere diensten etc….


Eigenaars :    M. enHenri & Nicole CAZEAULT


DE BESCHRIJVING VAN HET BEZIT


DE GRONDEN

vue plongeante du patio


De volledige oppervlakte van het bezit is 7450 m2 volgens het officiële kadaster. Het wordt gevestigd in La Chave, een prentbriefkaar perfect gehucht van zes die huizen door een tree-lined landweg (lange over1km) worden bereikt. Een wandelingsvoetpad begint ook dichtbij het huis. De schilderachtige tuinen van het Bezit rollen neer aan de Rivier Creuse, waar u kunt vissen (forel en rivierkreeften). Sommige delen van de tuin zijn vlak, morsen andere secties, maar allen verstrekken panorama's van de rivier en de omringende vallei. De tuin wordt gefrequenteerd door een verscheidenheid van vogels met inbegrip van reigers, spechten, vliegers, robins, slikt en kwikstaarten.


Het gebouw
Type van huis: volledig vernieuwd de steenbuitenhuis van het jaren '20 blauw graniet.
Dakwerk: Betegeld dak in uitstekende (recente) staat met 2 schoorstenen (boiler en de woonkameropen haard)
Drie Vloeren:
    •    Benedenverdieping (keuken, zitkamer met balkon), eetkamer, badkamers, WC, Ingang)
    •    Boven (2 slaapkamers, studie, badkamers &WC)
    •    Goed-gehandhaafde kelderverdieping met 4 afzonderlijke streken, met inbegrip van een volledig gepaste ruimte met een groot venster die de tuin en afzonderlijk overzienin de tuin. Deze ruimte wordt momenteel gebruikt als bureau maar het kon gemakkelijk overgieten een extra logeerkamer met WC worden, etc…

Kadastrale163AV
Commune van heilige-Medard-La-ROCHETTE (23200), Chave

 

tableau nl chave

 facade glycines  
Benoeming   
Charmant buitenhuis (3 niveaus: kelder, benedenverdieping, hoogste vloer) in uitstekende die voorwaarde, op een graniethelling wordt gebouwd in de vallei van Creuse. De gronden en de bouw worden goed gehandhaafd.

Onmiddellijk leefbaar:


•    benedenverdieping:   
- ingang 8,26m2 met circa 1935 vloer het betegelen; behang.
- W.C. (1.52m2) met handbassin, jaren '30vloer het betegelen; behang.
- eetkamer (16.20m2), met schitterende meningen over de crserivier en zijn vallei; drijvende parketbevloering; recent behang; Franse vensters; dubbele verglazing (met verwijderbare ruiten voor het gemakkelijke schoonmaken).
- Beneden Badkamers (5.30m2); betegelde vloer; betegelde muren (3/4 hoogte) en behang; moderne verlichting; wasbak en grote spiegel; een douche; moderne kleppen en montage Grohe.
- Volledig gepaste keuken (6.49 m2); betegelde vloer; betegelde/geschilderde muren; De haardplaten van de inductie (Dietrich); gloednieuwe gootsteen; afwasmachine; gepaste elektrische oven (Zanussi); microgolf; ijskast; keuken eenheden (inbegrepen allen).
- woonkamer (20m2) met een mooie houten open haard (handcrafted), grote dubbele die deuren (dubbel wordt verglaasd door) dat open op een opgeheven terras/een balkon de Rivier van Creuse overzien en het hoogste niveau die tuinier; drijvende parketbevloering; behang; zichtbare stralen.

 

Salon
•     Hoogste Vloer
- HoofdSlaapkamer (16,71m2), met drijvende parketbevloering; behang op de muren en het plafond; zichtbare stralen; groot modern dakraam die (met blinden) de rivier overzien.
- Slaapkamer 1 (3,27m X 2,99m); ingebouwde kast (naast deze afmetingen); met gepast tapijt; behang op de muur en het plafond. Het overzien van het gehucht.
- Studie (4,69m X 2,18m) bij de bovenkant van de trap tussen de twee slaapkamers; hoog mansard-dak; behang; zichtbare stralen; muur kast (1,50m X 3,27m); recente drijvende parketbevloering; dakramen; behang op de muur en het plafond; moderne verlichting. Deze ruimte kan als studie die, die of worden gebruikt ruimte lezen leven.
- Boven Badkamers (6,70m2), metbevloering; behang op de muren en het plafond; moderne wasbak, kleppen en montage; schijnwerpers; multimode douchecel; kleine extra het opruimen ruimte. Groot modern dakraam (alle die dakramen in 2008 worden gepast).
- Boven w.c (1,5m X 2,59m), metbevloering; schijnwerpers; wasbak; behang; anti-noise muren.

 

chambre princ 2
  •    kelderverdieping

(4 die secties ongeveer 4mx3,50m elk), door binnenlandse trap en 2 andere deuren aan de tuin worden betreden:   
- kelder-provisiekamer; het opschorten voor opslag en voedsel; ijskasten (2); diepvriezer; onder-de-treden hol met wijnrekken.
- boiler-ruimte (boilerMatrijs Dietrich)/wasmachineruimte; geïntegreerdec brandstof-aangedreven (4.000 liter) waterverwarmer; hand bassin en faciliteiten om douche & W.C. indien nodig te installeren; beveilig venster. 
- Het drogen/bergruimte met een veilige deur op de top-level tuin.
- Bureau (18m2); comfortabel, goed geïsoleerd en onlangs opgeknapt; telefoon en Internet verbindingen; toegankelijk via kelderverdieping of een afzonderlijke deur uit op de tuin; kon gemakkelijk in een met alle accomodatie slaapkamer of een flat (water & afval gemakkelijk aangesloten pijpen) worden omgezet. Het is een heldere, licht-gevulde ruimte met een groot, veilig, dubbel-verglaasd venster (1,85m X 2,25m), en Franse deuren uit op de tuin. De vogels voeden vaak op de vensterbank.

 

chambre bureau du bas
•    De tuin :
- Een tuin voor hulpmiddelen, maaimachines enz. voorwaslijn die wordt afgeworpen.
- De hoofdingang (recent pvc met het slot van A) en de rug van het huis zijn uitgerust met automatische beweging ontdekkend verlichting.
- Grote, opgeheven tuin met diverse fruit-bomen, rozen, een schitterend oud bukshout en een kleine bamboeaanplanting dicht bij het hoofd goed. Een deel van de tuinhellingen zacht neer aan de rivier, andere delen is steiler, maar verstrekt goede meningen. Twee die wegen (één waarvan olde-worlde stappen omvat van oude spoordwarsbalken) worden gemaakt leiden tot de rivier, één deel waarvan volkomen voor forel en rivierkreeften visserij wordt afgezonderd.
- Er zijn twee natuurlijke die putten voor het water geven van de tuin in de zomer worden, maarmet het huis worden verbonden gebruikt die en kon worden gebruikt. Het leidingwater van het Huis is van een uitzonderlijke kwaliteit (enkele beste in Frankrijk).
- Afzonderlijke (recent en afsluitbare) Garage naast de tuin van de weg.


Jardin arrière

Belangrijke technische details :
- De verwijdering van het afval: Het gebruikte water en de riolering worden schoongemaakt natuurlijk in een diepe septische kuil (verklaarde „aanvaardbaar“).
- Centrale verwarming: brandstof met een oude boiler van Dietrich van de Matrijs minder dan wordt aangedreven 10 jaar (onderhoud één keer per jaar), geïntegreerden boiler (4000 liter die). de radiators hebben de zelfde leeftijd of zijn recenter en elk heeft hun eigen thermostaat.
- Moderne dubbel-verglaasde vensters en deuren helemaal.
- Het kleine terras van de woonkamer die (de rivier overzien) is uitgerust met grote elektrische intrekbaar(met afstandsbediening).
- Het bureau (of de mogelijke slaapkamer) worden in de kelderverdieping ook beschermd door een blind met afstandsbediening.
- Volledige snelle internettoegang (momenteel megasnelheid 6 - 8).
- Een satelliet van TV (1m35) op het dak naar de rivier wordt gericht geeft de volledige toegang van TV, plus extra antenneaanbiedingen TNT die.


*****************
Sterke kanten :
Dit bezit wordt gevestigd 15 minuten weg (door auto) van de historische stad van beroemde Aubusson (voor zijn tapijtwerk), waar u de musearestaurants, winkels en diensten zult vinden (klinieken, het ziekenhuis, taxis, scholen etc…). Het is ook een minieme aandrijving 30 van Guéret, die ook de aanbiedingenhypermarkets, ziekenhuizen, Lycée (de middelbare school), en restaurants etc… aanbiedt
La Chave is 5 minuten van het dorp van lavaveix-les-Mijnen, waar u een arts zult vinden, apotheker (andere artsen/tandarts zijn binnen een straal van 5 tot 7 km), bakkers, kruideniers, bloemist en antieke winkels.
10 minuten van het schilderachtige, middeleeuwse dorp van Ahun: artsen, voedselwinkels, supermarkten, de diensten, restaurant enz.

Het worden daar :
Spoor: De SNCF stelt directe hoge snelheidsTGV treinen tussen Parijs, Toulouse en La Souterraine (50min aandrijving) evenals tussen Limoges (1 uaandrijving), Parijs en de Luchthaven van Roissy in werking Charles de Gaulle (twee keer per dag). Op deze lijnen is het ook gemakkelijk om voor Thalys in België te veranderen, en Eurostar voor Lille, Londen en de Tunnel onder het Kanaal.  De regionale treinen (TEOZ en TER) lopen van zowel La Souterraine als Limoges.
Limoges (ongeveer 1 uur door auto) is een uitstekend regionaal centrum met een internationale luchthaven, de belangrijke ziekenhuizen, Klinieken, restaurants, boutiques, winkelcomplexxen, scholen (primair en secundair). De luchthaven van Limoges wordt gediend direct door Ryanair (naar het UK).
Clermont-ferrand is ook uur around1 weg door auto: het is over een belangrijke stad zowel voor ondernemingen als de ziekenhuizen. Zijn internationale luchthaven is een hub voor nationale en internationale vluchten.
De snelle wegen dienen de mooie stad binnen van Montlucon onder 50 minuten; en van daar, kunt u met autoroutes (wegen) voor Parijs, het Noordoosten en het Zuiden verbinden.
In openlucht….
Van de volgende activiteiten kunnen in de nabijheid worden genoten
- Kayaking (in de rivier bij de bodem van de tuin) of met het kayaking van scholen in Aubusson.
- Visserij
- De jacht
- Vogelobservatie
- Wandeling
- Het cirkelen

Rivière en bas
Extra nota :    
De wettelijke documenten worden momenteel opgesteld (CPE, enz.) in verband met de staat van het gebouw en het land, zodat is deze beschrijving gebaseerd op de waarneming van de eigenaar van hun bezit. Zij achten dat het gebouw en het land geen essentieel werk vereisen, maar dit zijn details die door de voornoemde wettelijke documenten op het tijdstip van de verkoop zullen worden bevestigd.
De localisatie van Google Maps

La Chave (zoals gezien op Google Maps, kijk zo rond, gebruiken het schrapen enz.: http://maps.google.co.uk/maps?
Voor extra informatie over de afdeling: La Creuse, tevreden see http
:/www.tourisme-creuse.com/sommaire.php?id_rubrique=1
Of „wil meer over „Le Limousin? kennen?“, zie:
http://www.tourismelimousin.com/Ambtenaar : (in rooskleurig rood : propty)

cadastre bis - copie

Chargement de l'image

Cliquez n'importe où pour annuler

Image indisponible

 

Partager cet article

Repost 0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commenter cet article